Tässä on paras ja halpa aamupala
https://www.iltalehti.fi/ravinto/a/5daad72f-08d5-4a9a-ae7d-f23418c210b1
Noniin kassotaas mitä laillistettu ravitemusterapeutti meille ehdottaa.......
Laillistetun ravitsemusterapeutin Marika Luukkosen valinta terveelliseksi ja edulliseksi aamiaiseksi on klassinen valinta: täysjyvähiutaleisiin tehty puuro.
Olipa yllätys! Metsään menee heti kättelyssä. Puuroa eikä mitään muutakaan hiilaria ei kannata syödä aamupalaksi todellakaan ellet halua itsellesi ongelmia. Viikonloppuherkkuna se voi mennä mutta ei päivittäisissä syömisissä missään nimessä.
Terveellinen ateria tulisi Luukkosen mukaan koostaa neljän rakennuspalikan varaan. Tärkeimpänä hän korostaisi kasviksia.
Eli juurikin 180 astetta totuudesta niinkuin jo arvaa. Apinakoulu on käyty huolella ja samat apinoinnit toistetaan. En pysty käsittää miten näin turhalla ammatilla voi olla kysyntää. Sinulla on vain YKSI työ ja hoidat senkin juuri päinvastoin kuin pitäisi ellei tarkoituksesi ole saada ihmisiä kestolääkityks............aivan! Sinun tehtäväsihän juuri on saada ihmisiä kestolääkityksen piiriin ja vieläpä mahdollisimman nuorena. Melkein jo unohdin sen...
Kasvisten kaveriksi tarvitaan mieluusti mahdollisimman kuitupitoinen hiilihydraatin lähde, proteiinin lähde ja pehmeää rasvaa.
Ei kuitua, ei hiilihydraattia ja herrajumala EI pehmeitä rasvoja. Mitään noista ei ole ihminen syönyt kuin viimeiset 100 vuotta ja meidän terveyden tila tänäpäivänä puhuu puolestaan. Tarviiko minun muistuttaa kuinka paljon meistä on ylipainoisia ja kuolee syöpiin ja infarkteihin?
Puurossa kuitupitoisten hiilihydraattien lähde on itse puuro. Kun se keitetään rasvattomaan maitoon, puurosta saa myös kalsiumia ja proteiinia, Luukkonen neuvoo.
Ei se ei ole Luukkonen joka tätä neuvoo vaan hänen apinakoulunsa jonka oppeja hän apinoi. Luukkosella ei liiku pääkopassaan yhtä ainutta henkilökohtaista ajatusta näihin liittyen. Aivopesu on täydellistä. Rasvatonta maitoa? Jessus mitä paskaa! Et saa puurosta juuri mitään koska sen sisältämät antinutrientit ja lektiinit yms yms sitovat nuo ravinteet elimistösi ulottumattomiin.
Hyviä rasvoja puuroon saa pähkinöillä, siemenillä tai siemenrouheella. Niitä voi ostaa isomman pussin kotiin, jolloin kilohinta jää pienemmäksi. Vielä edullisemmin hyviä rasvoja saa, jos puuron päälle valuttaa pienen lorauksen rypsiöljyä.
Joo tunkekaa nyt ihmeessä äkkiä siemeniä, pähkinöitä ja rypsiöljyä itseenne. Noissa rasvoissahan ei ole mitään vikaa...... Tämä on aivan häkellyttävää kuinka täydellisen väärässä nämä ihmiset ovat.
– Kannustan aina monipuolisuuteen. Jos rahatilanne sallii, voi ostaa erilaisia pähkinöitä, mutta myös maapähkinät ovat hyviä. Maapähkinävoitakin voi käyttää, toki osassa niissä voi olla paljon suolaa.
Et sinä kannusta mitään vaan apinakoulusi jonka aivopesty olet. Suolahan se on kaikkein pahin tuossa.....
Myös esimerkiksi jogurtti tai rahka on hyvä iltapala, jos siihen lisää hedelmää sellaisenaan tai esimerkiksi tetroissa myytävää hedelmäsosetta.
Jes hedelmäsosetta jossa ei ole edes sitä vahingollista kuitua hidastamassa vielä vahingollisemman fruktoosin imeytymistä.....
– Jogurtin tai rahkan päälle voi laittaa vielä mysliä tai leseitä, mutta niiden kanssa kannattaa olla kaupassa tarkkana. Edullisimmissa saattaa olla paljon lisättyä sokeria.
Tuota noin kun ne ovat ne leseet puhdasta sokeria elimistöllesi myös. Mysli myös. Kaikki tuo on vain puhdasta sokeria kun elimistösi on sen käsitellyt joten en aivan ymmärrä miksi käsket nimenomaan lisäämään sokeria ja heti perään varoitat sokerista....
Myös tavallisesta voileivästä saa edullisen ja terveellisen iltapalan varsinkin silloin, jos antaa luovuudelle sijaa.
On se hyvä että voileipää suositellaan ihmisille syötäväksi ja kehutaan sitä vielä terveeksi. Tämä nainen on vaarallinen ja kuuntelet häntä aivan omalla vastuullasi.
– Leivän päälle on totuttu laittamaan esimerkiksi kurkkua, mutta kannattaa hyödyntää ennakkoluulottomasti kauden kasviksia tai jopa hedelmiä. Esimerkiksi omena sopii hyvin leivälle.
Aivan eli fruktoosia, glukoosia ja kuitua glukoosin ja kuidun päälle. Voidellaanko vielä margariinilla eikös juu......?
Leivän päälle kannattaa sipaista kasvipohjaista levitettä hyvien rasvojen lähteeksi. Proteiinia voi taas saada esimerkiksi hummuksesta tai muista paputahnoista.
Miksi syötät lihansyöjälle kasviksia ääliö! Isotooppitestit. Minun ei tarvitse sanoa mitään muuta kuin isotooppitestit niin sinun TÄYTYY pitää naamasi kiinni vastaväitteidesi kanssa tai olet tieteen kieltävä ja ihmisvihainen. Voisit vaihtaa tittelisi laillistetuksi ihmisvihaajaksi ja tieteen kieltäjäksi niin se olisi osuvampaa. Tässä ole hyvä. Lue ja muuta kantasi ja pidä naamasi kiinni!
https://www.nature.com/articles/s41598-019-41033-3
– Juustot ja leikkeleet voivat olla hintavia, mutta niidenkin kohdalla voi miettiä käyttömäärää. Leivän päälle voi valita vain jommankumman, ei molempia.
Mikäs helvetti se sinä luulet olevasi kun tällaisten neuvojesi kanssa tulet kieltämään mitään keneltäkään? Sinut saisi laittaa vankilaan ohjeidesi johdosta. Natsi-Saksan kirjastotäditkin laitetaan vankilaan joten en näe tässä mitään poikkeavaa. Natsi-Saksan kirjastotädit ovat vaan paljon viattomampia ihmisten kärsimykseen kuin mitä nämä "asiantuntijat" ovat.
Kommentit
Lähetä kommentti